Schoenmakerij Van Oosterom

Uw Schoenen...onze zorg!

DHL parcelshop

Als specialist in de bezorging van pakketten bij consumenten in Nederland is DHL Parcel een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Schoenmakerij van Oosterom.DHL is een postdienst welke opereert in 220 landen en gebieden wereldwijd. De missie van DHL is het leven van hun klant zo eenvoudig mogelijk maken door snel, voordelig en "groen" een pakket van punt A naar B te brengen, waar dan ook in de wereld. Geoptimaliseerde transportroutes, alternatieve voertuigen en energie-efficiënte magazijnen zijn onderdeel van de maatregelen die DHL genomen heeft. Tevens wordt zoveel mogelijk de uitstoot van CO2 en andere milieu invloeden zoveel mogelijk beperkt.


Bij de DHL Parcelshop van Schoenmakerij Van Oosterom  kunt u een pakket binnen Nederland versturen vanaf de scherpe prijs van €5,00 (pakket via internet aanmelden, versturen van de ene DHL Parcelshop naar een andere DHL Parcelshop), of voor €5,75 versturen naar een huisadres binnen Nederland  (online aanmelden en versturen via de Parcelshop). In de Parcelshop kunt u ook een pakket laten registreren en verzenden naar een huisadres. De kosten daarvan zijn €6,75.

Ook voor het ontvangen van pakketten kunnen DHL Parcel en Schoenmakerij Van Oosterom u van dienst zijn. Bij de Parcelshop kunt u een bestelling laten afleveren om die vervolgens op te halen wanneer het u uitkomt. Hiervoor houdt u de openingstijden van de winkel aan.